joi, 3 martie 2011

Să trăiţi, să înfloriţi, ca un fir de… frezie

Am întârziat puţin cu tema eternei feminităţi, sărbătorită zilele astea, doar pentru că nu am găsit floarea potrivită. Până la urmă, m-am hotărât să vă ofer o frezie, dragele mele, care să vă inspire să rămâneţi mereu feminine. O floare care să vă arate că puteţi să reînfloriţi ori de câte ori doriţi să uimiţi pe cineva. Pentru că se poate! De fiecare dată, mai există în noi un boboc ce poate avea acelaşi miros şi aceeaşi culoare cu prima floare. Totul este să găsim persoana potrivită, cea care va putea să ne motiveze, în infinita noastră dorinţă de a iubi şi de a fi iubite. Şi, ce-i mai important, această floare ne arată că stă în puterea noastră să ne debarasăm de ce-i uscat şi să continuăm, cu aceeaşi prospeţime, să fim frumoase şi cuceritoare.
Tuturor femeilor, le doresc o primăvară frumoasă şi plină de iubire.
Respecte!

6 comentarii:

  1. O primavara minunata, Misha! multumim pentru gandurile frumoase si floricica... iar tu sa ai parte de tot ce e mai bun, pentru ca ai un suflet deosebit de frumos. Ah... iar primavara sa te intampine si cu multe reusite la scrabble! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa si gingasa floare. Ai facut alegerea perfecta. Iti urez o primavara excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru aprecieri Alice. Cat despre scrabble, sper sa fluture si deasupra mea steagul unui club cat de repede, ca altfel, "inghetz" anul competitional. Si mi-ar parea tare rau, tocmai acuma cand eram hotarata sa iau eu toate cupele... :))
    Te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Claudia draga, e alegerea perfecta, pentru ca e floarea mea preferata:) Sper sa ne vedem la turneu, asta asa, ca sa fie primavara "intreaga":) Cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Soare/
    In zori/
    Parfumul florilor.

    In raze/
    Etern feminin/
    Zambet.

    Arigato gozaimashita Mishule!! ( martisorul pentru tine :) )

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos martisor. Multumesc, Meikyo!

    RăspundețiȘtergere