vineri, 20 mai 2011

Domnişoara cu pălărie

Până nu fac cursuri de utilizare a aparatului foto, ar trebui să mă abţin să mai postez. Nu de alta, dar le fac varză pe toate, din punctul de vedere al albului. Dacă puteţi crede, în toată pictura asta n-am folosit cu totul 10 g de vopsea albă, dar, privind fotografia, ai zice că am devalizat de alb întreaga galerie de artă. Dar, pentru că sunt tare restanţieră la postări, o las, totuşi, aşa cum este. Ideea este că, în realitate, domnişoara este muuult mai frumoasă. Chiar şi pălăriuţa. Oricum, e de apreciat ca este primul portret cu mâini, pictat de mine, în cuţit de paletă. Şi este atât de mare, încât a trebuit să mă ridic pe vârfurile picioarelor să pot ajunge la pălăriuţă.

Vă doresc să treceţi cu bine peste… sfârşitul lumii. Nu de alta, da’ pentru cine aş mai picta eu?!

4 comentarii:

  1. Cred că eşti un om tare frumos. :) Am dat din întâmplare de blog, căutând cu totul altceva decât picturi. Şi am citit câteva cuvinte scrise de tine, în câteva posturi. Mi-a fost suficient ca să îmi fac această impresie. Cum că...trebuie că eşti un OM tare frumos ! Într-o lume din ce în ce mai urâtă, un OM frumos devine o raritate...

    O străină... cu drag ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, "straino" :) Nu stiu daca sa ma simt incantata sau jenata, pentru simplul motiv ca eu, una, nu ma simt chiar atat de minunata. Dar nici nu-mi permit sa te contrazic (mi-a spus mama sa nu vorbesc cu straini... :)), drept pentru care, te mai astept, cu drag, pe "jurnalul" meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cat de bine seamana cu domnisoara din realitate, dar are enorm de multa bunatate pe chip, si imi place ca la portrete surprinzi si sufletul

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, seamana cu modelul:) Sau asa ii place mie sa cred:p Draga Pic, vezi ca pe 9 iulie e turneul de scrabble in Baia Mare, fa cumva sa vii. Mi-ar face mare placere! Te pup.

    RăspundețiȘtergere