sâmbătă, 2 iulie 2011

Cu mine nu se joacă nimeni?

Când Biroul Federaţiei şi-a dat ok-ul pentru un turneu de scrabble jucat în Baia Mare, am fost fericită. Am vrut să fiu, la rândul meu, o gazdă bună, să vă arăt că şi în Maramureş se vorbeşte tot limba română. Din păcate, răspunsul multor jucători este acelaşi: e prea departe. Da, dragii mei colegi, aveţi dreptate. Întotdeauna Baia Mare a fost mai aproape de Eforie, Bucureşti, Olteniţa, Drobeta etc, decât invers. Avantajul nostru, al celor care locuiesc în nord. Aici aş râde, dar n-ar fi tocmai râsul meu. Bun, am spus tot ce aveam pe sufleţel. Fireşte, fiecare dintre voi aveţi motive serioase şi promit să nu mă supăr dacă nu veniţi. Tot gândindu-mă la cum să fac să vă conving să veniţi, am mai pictat ceva, tot în regim de urgenţă. O bisericuţă de lemn veche, frumoasă şi, normal, din zona Maramureşului. No, vedeţi, dară, ce pierdeţi? He he, încerc şi eu, da?
Lansez şi aici invitaţia: 9-10 iulie, turneul de scrabble din Baia Mare, Hotel „Mara” (Bd. Unirii). Confirmare la adresa de e-mail mihaela4u2@yahoo.com sau la tel. 0742-058813.
Vă îmbrăţişez, cu drag, pe toţi.

3 comentarii:

  1. Pai, venim! (pluralul maiestatii...)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi(Meikyo)9 iulie 2011 la 11:56

    Da, Mishule...e departe de Severin...e foarte departe cand nu ai bani si nu esti un club puternic...crede-ne ca am fi vrut sa venim...din tot sufletul...nu se putu...si doare al dracului ca nu puturam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe cand un tablou in care se joaca scrabble?
    Ma gandesc ca la atata pasiune, merita si jocul asta un tablou,nu crezi?:)

    RăspundețiȘtergere