vineri, 1 iulie 2011

Vă invit, cu drag, la lansare de carte

Dacă sunt fericită că îmi voi vedea cartea tipărită? Sincer? Da sincer-sincer? Nici nu ştiu ce-i de capul meu. Adică nu în sensul că n-ar fi ceva de capul meu – asta o spun alţii -, ci în sensul că-s vai de steaua mea. M-a luat îngerul meu de-o aripă (da, au început să-mi crească şi mie) şi m-a dus pe sus. Mai exact, prin metoda împingerii. Sau a tragerii prin târâre. La metoda împins din spate, n-am arătat prea elegant. I-am spus: „Mai bine aplic metoda mersului pe burtă”. A zis că nu ţine. Că l-am mai fraierit de câteva ori, şi că mă cunoaşte. Prea bine. Am lăsat după el (măcar aşa să fac dovada deşteptăciunii mele, dovedind că ştiu să cedez) şi, musai, da musai-musai, tre’ să veniţi sâmbătă, 9 iulie, 2011, ora 20.00, în holul Hotelului „Mara” din Baia Mare, să vedeţi ce-a ieşit. Dacă nu mă vedeţi din prima (Sunt o persoană care sare în ochi, sau ca sarea în ochi. No, pe-aici pe undeva), nu insistaţi. Înseamnă că mă loveşte aşa, o teamă – în amestec juma’-juma’ cu jena -, încât am să merg la o bere şi vă priveşte ce faceţi cu cartea mea. Mă las pe mâna voastră, fie ce-o fi.


Pentru cei ce n-au mai fost în Baia Mare, am pictat, în regim de urgenţă, o panoramă a Centrului Vechi al oraşului. Poate, măcar aşa, veţi trece şi pe la lansarea cărţii mele.

Vă aştept, pe toţi, cu mult drag.

2 comentarii:

  1. Cristi(Meikyo)1 iulie 2011 la 22:53

    Mishule...te imbratisam de aici din vestul cel mai de sud al tarii...ne pare chiar rau...Miha e cu niste examene...eu pun pe picioare sectia de arte martiale ( prima "dragoste" totusi). Iti tinem pumnii!!!

    Departe/
    In zari/
    Orasul, luminile.

    Ferestre inmugurite/
    Albastru/
    Si visuri.

    Arigato gozaimashita, Mishule!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iubito, o sa te intristez, sau o sa te inveselesc, dar pentru ochiul meu de neofita, peisajele ti-s mai aproape de talent decît obiectele, naturile comatoase sau portretele!!! sînt fermecata de cladirile si de atmosfera pe care o dagaja! ma indragostesc de-a dreptul de lumea solara a peisajelor tale!!! brava, misha

    RăspundețiȘtergere