vineri, 19 august 2011

Armaghedon I

          Da, şi din punctul meu de vedere, arată ca după… potop. De ce „I”? Pentru că, fără doar şi poate, voi mai picta aşa ceva. Adică ceva la fel de greu de definit. Dar, ca să nu credeţi că-s „hăpt aşe” bolundă să-mi fac antireclamă, trebuie musai să vă spun cât de bine arată înrămat. Arată chiar vesel, mai ales pentru cei care aşteaptă pasărea Phoenix. Pentru că, nu-i aşa, fiecare cenuşă, cu pasărea ei. Am fost azi la Muzeul de Artă din oraşul nostru. I-au adus – spre vizionare, fireşte – pe Theodor Pallady, Nicolae Toniţa, Sandor Ziffer şi încă mulţi alţii. Superb şi absolut demoralizant. După ce ai văzut aşa ceva, e greu să mai pui mâna pe pensulă. Dar, ce plăcut e să visezi, nu-i aşa? Că de ce să nu sper că, într-o bună zi, cineva să spună, la fel ca mine, azi: „Am fost la muzeu şi-am văzut o lucrare de Măndicescu…” Pentru asta, oare, va trebui întâi să mor? Că dacă da, atunci mai bine mă fac eu, aici, că pictez şi voi vă faceţi, tot aici, că vă place : )


Vă îmbrăţişez, cu drag, pe toţi!

8 comentarii:

  1. Pup, katja! Stiu, da lasa-ma sa ma alint si eu putin:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrezi pentru ACUMA. Ce va fi apoi nu intereseaza mai ales ca se pare ca din muzee nu va mai face nimeni bani asa ca nu o sa mai existe. Din pacate. Oamenii vor avea alte preocupari si anume sa SUPRAVIETUIASCA pur-si-simplu. Poti sa ma crezi sau nu, Armaghedon incepe sa se arate. Viata cum am trait-o noi va exista poate altundeva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Putin cam pesimist comentariul, nu crezi?:( Daca am gandi toti asa, n-am mai misca un deget, pentru ca, nu-i asa, am astepta... sfarsitul. Arta, cu siguranta, nu este o prioritate pentru multi. Dar si pentru cine este, este:) Cat despre muzee... eu sper sa traiasca macar cat omenirea. Cu optimism, te salut si te mai astept, "anonim".

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac culorile din tablou si eu prefer sa privesc soarele , e mai bine pentru sanatate:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pasiunea n-are nevoie de motivari.Succese!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=wNIME4RfHE0&feature=related

    Ca sa nu te mai "izmenesti" atat, ca ce ramane dupa tine...iti spun eu...uita-te la ce postai...la varsta lui...va ramane o amintire frumoasa, iar daca ai sa reusesti sa faci oamenii sa zambeasca privind tablourile tale, nu un zambet rautacios, ci unul since si cald...ai ajuns la perfectiunea artei tale.

    RăspundețiȘtergere
  7. O alta gaura neagra.... colorata!!!

    RăspundețiȘtergere