vineri, 10 mai 2013

Zăpada mieilor

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Sper că nu m-aţi dat uitării, după o atât de lungă pauză. Aşteptaţi, probabil, să mă scuz, spunând că „vai, ce ocupată am fost”, că „nu mi-am văzut capul de atâta treabă”, sau că „am fost plecată în Dubai (ziceam şi eu)”. Nu, nimic din toate astea; sunt sănătoasă, am mai şi pictat câte ceva, doar că - deh, vârsta - am uitat parola blogului :D Mulţumită faptului că mi-am călcat pe orgoliu şi am rugat un prieten „recuperator” să mă ajute, iată-ne din nou împreună. Şi, întru împăcare, postez ultima mea lucrare, „Zăpada mieilor”, pictură în ulei pe pânză, 30x100 cm. 

Să aveţi o primăvară frumoasă! 

8 comentarii:

  1. Ning flori/
    Pe deal/
    Mieii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul este in arta "autoportret",cu exceptia,poate,a autoportretului.

    Felicitari !:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat itamplator de blogul tau(dumneavoastra)nu stiu ce varsta ai,dar din cate am citit(de la primele postari fi sigura)m-am indragostit...M-am indragostit de postari,fiecare postare imi starneste un zambet pe buze chiar si in cea mai "naspa" zi a mea...:)Si cred ca reprezinti un exemplu de putere pentru mine,care sunt o proaspata eleva de clasa a unsprezecea care a ales profil de pictura monumentala si vrea sa mearga mai departe pe pictura de sevalet...:D Ador pictura,imi place sa ma documentez despre cam tot ce tine de ea si in cautarile mele am dat peste blog...:)e un comentariu cam lung,dar vreau sa stii de la mine(nu in mod critic)ca ai niste lucrari minunate,si se vede domnule,ca sunt facute cu pasiune si suflet!Imi plac toate,imi place atitudinea,ceea ce scrii aici si felul in care o faci(am citit si povestea blogului)e incurajant(mai ales pentru mine)...Mi-ai facut o zi mai buna si ma voi inscrie pe blogul tau sa primesc vesti cand mai postezi,ca esti ca un sirop de tuse(scoti toata flegma vietii asteia mizere prin optimismul tau!)Mult succes in continuare si stiu ca nu am mai postat comentarii aici niciodata pana acum,de aceea,sper sa nu te deranjeze ca e atat de lung:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Gio, imi pare sincer rau ca raspund atat de tarziu... M-a uns pe suflet comentariul tau si mi-ai raspuns cu aceeasi moneda, adica mi-ai facut ziua frumoasa :) Ti-ai ales o meserie minunata si, daca nu vei avea asteptari financiare prea mari, iti va aduce satisfactii enorme. Sper sa ne mai "auzim" si, poate, sa-mi trimiti si tu ceva imagini cu lucrari de-ale tale. Adresa mea de FB este "mihaela4u2". Cu drag, Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari. Am vazut mai multe postari si toate m-au impresionat. Se pare ca chiar aveti talent. Sper ca totul sa mearga asa cum trebuie si sa aveti succes!

    RăspundețiȘtergere