vineri, 15 octombrie 2010

Galeria jucătorilor de scrabble – Liliana Gall (lgall)

La doamna Liliana, nu găsesc nimic hazliu de scris, şi asta nu pentru că ar fi o ursuză, nicidecum, mai cu seamă că acest zâmbet îl poartă cu ea la fiecare turneu. Nu pot să scriu, pentru singurul motiv că nu o prea cunosc. Şi, de când s-a refugiat în spatele mesei de arbitraj, parcă îmi vine şi mai greu să o abordez : ) Este genul de persoană care nu bârfeşte, nu comentează, nu o auzi când calcă. Sunt sigură că mâine, dacă merg şi-i spun că am jefuit o bancă, nu doar că n-ar mai spune nimănui, dar mi-ar oferi acelaşi zâmbet tradus: draga de tine, greu trebuie să-ţi fi fost… Portretul Lilianei l-aş denumi „Doamna de catifea”. Ochi de catifea, păr de catifea, mers de catifea, zâmbet de catifea. Am eu ce am cu zâmbetul ei : ) Liliana, floare de mălin. Sper să-i placă, pentru că eu am pictat-o cu mare drag!

Respecte!

6 comentarii:

  1. ce descriere frumoasa!!!
    Sigur ca e o persoana deosebita!
    catifeaua e pentru mine cum sunt pantofii pentru tine:).Sa asemeni o persoana cu catifeaua mi se pare suprema calitate pentru un om!
    Despre tablou doar la superlativ,ca de obicei,ai un dar deosebit in a picta portrete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, criticdegang. Invitatia ramane deschisa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt impresionata !!! Si nu pot sa-ti spun decat "Multumesc din suflet !" atat pentru minunatul portret (pe care vreau sa pui un biletel "Rezervat" pana la prima intalnire), cat mai ales pentru cuvintele tale frumoase. Si nu cred ca nu ma cunosti: priveste-te pe tine ! Iubim oamenii, ne luptam cu necazurile si Dumnezeu ne ajuta sa invingem. Pe curand...

    LGall

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iti multumesc, Liliana, ca mi-ai raspuns. Am spus si o repet, nu este bucurie mai mare decat atunci cand, cei pictati de mine, isi gasesc timp si suflet sa-mi adreseze cateva cuvinte. Iti doresc multa sanatate! Pe curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări (şi mulţumiri) şi din partea mea! Încă un portret reuşit!
    Sper că cu această ocazie vei continua şi o "Galerie a arbitrilor de scrabble".
    Şi ca să nu primeşti numai cuvinte de laudă ... fac şi o mică critică. I-ai făcut un nas un pic cam lung ... şi sper că n-ai vrut să insinuezi ceva cu asta :)
    Regret că nu ne putem întâlni la Cluj.

    Matei

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu multa placere, Matei. Da, sigur ca intra in galeria mea si personalul "auxiliar":)), care va sa zica, arbitri. Imi va fi mai greu sa-i redau gulerul ridicat d-lui Stefan:p E ok si cu critici, dar mi-e teama ca doar datorita faptului ca aparatul foto scoate albul in fatza, da impresia asta. Mai povestim dupa ce-l vezi "viu", bine? Inca o data multumesc si sincer regret ca nu puteti sa veniti la vernisaj. Cu stima,
    Misha

    RăspundețiȘtergere