marți, 12 octombrie 2010

Galeria jucătorilor de scrabble – Alexandru Czaher (erik077)

Aici, dragii mei, e foarte simplu. Doctoru’ este ardelean de-al meu. Calm, cu vorba moale şi o privire atât de caldă, de zici că-i special făcută pentru meseria lui. Nu, nu vă lăsaţi păcăliţi de poza asta. Nu are ochi verzi, ci foarte albaştri. Un albastru cuminte tare. E drept că, de când s-a însurat, au devenit şi mai cuminţi. Mai albaştri, nu : ). Ce ziceam? Că-i molcom şi cuminte?? Pfui, am uitat complet de şoferul Czaher. Este cam ca Jekyll & Hyde. Se petrece o transformare cu doctoru’, de zici că-i altul. Îşi înfige talpa în acceleraţie cu o sete nebună şi toţi ceilalţi din trafic au o strângere puternică de stomac (să nu spun de b..ci) când intră el în depăşiri. Altfel, băiat cu ochi albaştri. Cuminte. Şi drag nouă, tuturor.

Respecte!

6 comentarii:

  1. Splendid! Si foarte autentic.
    Da' n-ai mai avut pixel albastru, sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multzam fain, anonim! Nu, mi s-a terminat albastrul. Maine, promit sa incarc Fotoshopul:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte natural!Bravo!
    Vom vedea noi oare un autoportret?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Error! Inca un autoportret? Va spune lumea ca sufar de cultul personalitatii... dar, ok, fie, mai face fata unu :) Cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce om frumos!
    Asta mi-a venit in minte prima oara cand am privit portretul!Da,i se vede sufletul bland in ochi,chiar daca nu vedem bine culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Privirea este mai importanta decat culoarea ei:) Multzam pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere