sâmbătă, 2 octombrie 2010

Prietenia nu se naşte cu dureri – ea este sau nu este


Am auzit, cu multă vreme în urmă, o vorbă ce mi-a plăcut foarte şi care sună cam aşa: Nu se iubesc cei ce se privesc unul pe celălalt, ci cei care se uită, împreună, înainte. Cam aşa devine problema şi într-o prietenie. Ce vreau să spun cu asta? Vreau să-i transmit dragei mele prietene, Pusica (Dana), că-i dau voie să mă… atingă, să i se „ia” din preaplinul optimismului meu şi, cu curaj, să meargă acolo unde sufletul şi spiritul ei îşi vor găsi împlinirea.
Şi, pentru că este ziua ei, îi doresc din suflet viaţă lungă şi frumoasă. În plus, îi dedic aceste modeste flori, să-i bucure aniversarea.
LA MULŢI ANI!

14 comentarii:

  1. Raze de soare/
    In ochi/
    Zambet.

    Departe/
    In gand/
    Cu vara.

    La multi ani, Danuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Misha , la multi ani Pusica!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult draga mea draga.
    Tu ma bucuri cu fiecare tablou si fiecare comentariu pe care-l vad scris de manuta ta.
    Cred ca pentru noi,amandoua,este valabil citatul:
    "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care-l cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala".
    Pentru ca amandoua incercam,cel putin,sa vedem,sa cautam,speranta si implinirea,sa privim viitorul in fata.
    Si pot sa-mi exprim o dorinta?
    La fiecare aniversare,50 de ani de acum inainte,te astept cu un nou tablou(pentru mine,ca-s egoista,)sa ne bucuram impreuna de fiecare floare,anotimp,de tot ce ne umple sufletul de iubire,bucurie si speranta.

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, meikyo! Macar de dragul haikurilor tale, si tot merita sa mai risc cate-o floare, acolo:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Pusica, sunt incantata de rugamintea ta. Asta inseamna sa dau peste cap toate pronosticurile si sa mai traiesc inca... 50 de ani. Imi ceri cam mult dar, na, ce nu fac eu in numele prieteniei:p Minunate cuvinte. Iti multumesc. Inca o data, La Multi Ani! }{

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună dimineaţa, bună săptămâna! Mi-am scărmănat mult eul critic, pentru a scoate vreo răutate cât de mică de la el! Nu s-a executat. Vasăzică eul meu e bun, eu sunt ăla rău! Eu, ăla pământenit, lutuit şi îmbinat cu oase. Şi clei. Bleah! Las' că mă întorc eu sus vreodată şi-apoi să vezi lapte, miere şi văzduh. Şi, perpendicular pe gândul ăsta suprabucolic, o declaraţie insipidă: n-am ce să reproşez acestui tablou :) Auh! Am zis-o! Îmi place, mult! Poate ajung să îl văd la Cluj. Bravo, Mishulainăn! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari, Misha! Excelente toate tablourile! Sa stii ca ieri mi-am luat si eu cateva culori si pensule, dar de-astea de incepatori, ca sa desenez pe niste vase din lut (desigur, vase facute de mine, din lut :) Ma incanta ideea, dar mi-e frica de ce va iesi :)) Multumesc mult si pt portret...prietenii si colegele de birou au spus ca a iesit super frumos! (si mie imi place mult, desigur, dar eu sunt subiectiva :) Si nu in ultimul rand... Pusica, LA MULTI ANI scrabblistici si la tot mai multe succese!!! Pupici :) Alice

    RăspundețiȘtergere
  8. Sigur te simti bine, zamolxis?:p Iti multumesc pentru aprecieri si, daca vii la Cluj, cu siguranta vei vedea si acest tablou. Sanatate multa... Ca sa nu ajungi sa te scalzi in... lapte si miere:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Alice, iti multumesc pentru comentariu. Cat despre curaj, asta-i precum facutul de copii. Daca te gandesti prea mult ce le poti oferi, nu-i vei mai face niciodata:p Asa ca, iti trebuie doar curaj sau, a se vedea cazul meu, o mica doza de inconstienta:)) Pana la urma, si copiii, in dulcea lor naivitate, fac desene minunate. Succes si sper sa vad si eu, creatiile tale, cat de curand. Cu drag }{

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu optimismul pe care mi-l critici, o sa-mi dau si eu cu parerea despre acest cadou ...Desi am intrat mai tarziu , ii transmit in primul rand LA MULTI ANI ! Danei , si inca o data FELICITARI ! tie, Misha, pentru ca ai reusit sa " prinzi" zambetul " ei in acest tablou :)

    RăspundețiȘtergere
  11. albastrul asta indigo aduce tabloului ceva magic!Imi pare bine echilibrat ca si culoare,iar florile par luminoase,se vede ca e un cadou daruit din suflet!imi place!

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, pic, ai dreptate, l-am facut din suflet si tare as fi vrut sa fie ceva... special. Pup }{

    RăspundețiȘtergere
  13. Si ei ii place, si asta-i tot ce mi-am dorit:) Multzam, criticdegang!

    RăspundețiȘtergere