duminică, 26 decembrie 2010

Visul Afroditei

      Am spus că nu mai pictez până după sărbători? Până după sesiune? Ei, dragii mei, câte nu spune omu’ la necaz? Care era necazul meu? Că am de învăţat şi numa’ nu se lipeşte. Că, ce să zic, nici nu pot picta dacă nu ştiu ce înseamnă osteoblastul sau simfiza sau trohleea sau condilul. Ce învăţ azi, uit mâine. Să fie vârsta de vină? Să fie mâncărimea ce mă cuprinde în vârful degetelor, la vederea pânzei goale? Nu ştiu. Ce ştiu sigur este că abia aştept să împart cu voi bucuria creaţiei mele, fie ea bună ori slabă.
      Cu speranţa că, măcar o persoană, va „gusta” ce-am pictat eu aici, vă las să vă faceţi în tihnă bilanţul anului ce stă… să plece.
      Respecte!

6 comentarii:

  1. Dimineata/
    In vis/
    Soarele.

    Privind departe/
    Orizont/
    Si zambete.

    Arigato gozaimashita Mishule!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Meikyo. O iarna frumoasa sa ai, macar cum este Afrodita mea:)
    P.S. Sper ca ti-am urat de bine:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai ramane sa-l vedem pe Alex sau Czaher pictand:)
    Cat despre Afrodita.....aduce cu ea amintiri la malul marii
    Frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bazez pe faptul ca doctorii nostri n-au timp de pictat... Uite asa scap eu de concurentza:)) Multumesc, Pic. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant!La geneza si vise nu ma pricep:)(nici in rest,recunosc)dar inteleg ca Afrodita cand viseaza face salturi in materie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Singura chestie care mi-a venit in cap - referitor la titlul lucracrii - este legat de faptul ca femeile frumoase sunt reci. Si, ca orice simbol, am ales extremele: Afrodita si gheatza. Care-i visul ei? Un suflet cald, care sa o dezlipeasca de blocul de gheatza. Si, normal, cand ar gasi acea persoana, ea s-ar... topi de dragul lui. Ioi, buna sunt...:))) Sanatate multa!
    Asta are 50x70 cm.

    RăspundețiȘtergere