sâmbătă, 31 iulie 2010

Galeria jucătorilor de scrabble – Cornel Faur (cornf)


Sau, cum i se mai spune, omu’ cu mapa. Domnul Cornel are, de fapt, o sumedenie de mape. Care mai de care mai bibilită şi mai plină de cuvinte. Ăsta-i rău! V-o spun eu. Când am fost la prima mea competiţie de scrabble, am mers aşa, senină, convinsă fiind că nu mulţi cunosc DEX-ul ca mine. Ei, dar când a început a turna domnul Faur cuvinte – stăteam încruntată, încercând să îmi dau seama în ce limbă vorbeşte – mi-am dat seama că-s departe de adevăr. Şi, deşi nu uit cum m-a umilit de fiecare dată (în forul meu foarte interior, se înţelege), nu pot să nu-i recunosc meritele. O fi el campion, o fi el premiat şi meşter mare într-ale cuvintelor, dar, până una-alta uite că l-am făcut şi eu pe el. Nu de alta, dar am auzit că are acasă o vitrină cu trofee. Şi, Doamne, ce bine i-ar şedea printre cupe şi medalii cu pănglicuţe tricolore. Care pănglicuţe mi le doresc şi eu. Să aibă, fireşte, ceva greu la capăt. Că de vitrine, nu duc lipsă. Acestea fiind spuse, la mai mare maestre şi să ne auzim sănătoşi.
Respecte!

Notă: Aceste picturi nu obligă modelele la şi cu nimic. Vizionare plăcută!

12 comentarii:

  1. Feliciatari Misha,cred ca pensula ta e setata pentru portrete...nici nu stiu ce as putea sa iti mai spun...inca o data felicitari!Bafta in proiectul pe care l-ai inceput!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, si eu pana a-l cuoaste pe "Mister Cornf" nu stiam ca exista dex-uri ambulante, si mai ales dex-uri ambulante simpatice :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cui ii bate inimioara pentru mine? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicol:) Esti, ca intotdeauna aici, sa ma incurajezi. Sper si eu sa pot duce pana la capat proiectul. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Picderoua:) DEX-ul meu din biblioteca are coperta neagra. Am si unul cu coperta verde. Dar nu ne-ar strica si un DEX cu ochi albastri, nu-i asa:)))) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. omul cu mapa,valoros!
    asteptam si omul cu sapa?:)
    tehnica ,tusa,numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, totanonima, Omu cu sapa, nu-l pot face. Ca nu stiu trage linii asa lungi si drepte cu pensula :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună ziua, Misha şi BRAVO. Azi nu îmi găsesc cuvintele, de aceea îţi bolborosesc câteva felicitări. Pfui, frumos mai pensulezi! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. In sfarsit, o vorba buna si de la tine, Zamolxis:) Ma bucura cu atat mai mult cuvintele tale, cu cat stiu ca, atunci cand ai de spus ceva, spui:p Te mai astept, chiar si cu critici mai putin roz.

    RăspundețiȘtergere