sâmbătă, 3 iulie 2010

Mahmurul!



Mă doare capu’ de să înnebunesc. Dacă vă spun că - nici nu ştiu a câta oară - mi-a venit ursu’ beat acasă, veţi înţelege de ce mă doare. M-am hotărât să-l surprind, aşa cum este, mahmur. Să-l vadă toţi, şi poate, să-l prindă ruşinea. Mi-a golit borcanul cu castraveţi muraţi la soare. E drept, n-a cheltuit nici un ban pe băutură – ca i-au făcut prietenii cinste – dar asta nu mă încălzeşte prea tare. Dacă-i spun să bată şi el un covor, sau să ducă gunoiul, sau să spele vase, că eu sunt foarte ocupată - vedeţi şi voi cât de ocupată –, zice că e cam anemiat. Că nici nu mai ştie ce-i de capul lui, cu vremea asta rece şi ploioasă, că parcă-i vine-a hiberna. Da i-am spus-o şi eu. Că nu mă las! Credeam că tu eşti altfel, dar toţi sunteţi la fel. Beţivule! Că mi-ai mâncat o căruţă de bani. Şi-mi păreai aşa de treabă… Nespălatule! Uite cum stă treaba, să te ia cine-o vrea, că eu m-am cam săturat.  Mâine, pun pariu cu voi, îmi va aduce flori. Tipic. Acu, să zic drept, nu ştiu ce-i mai rău. Că bea, sau că merge la altă ursoaică.
Poate, până ne revedem, îl voi fi iertat. Amărâtu’!
Respecte!

10 comentarii:

  1. Super !!! Si textele de la fiecare postare ... cred ca le recitesc zi de zi :) felicitari ! Sunt cu ochii pe tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai cumva ochi albastri? Sa stiu daca trebuie sa am grija... "Agenturili"...:)) Multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca tot vrei sa dai ursul... eu licitez pentru palarie. Stii tu, pentru colectia mea de cuie din cuier. Da' unde-s celelalte haine? Voiam sa achizitionez si un cojocel. Asta asa, pentru vremuri mai grele. Si uite, ca sunt fata de treaba, fac reclama la castraveti. Lume, lume, hai la castraveti, buni tare! Cu usturoi. I-am gustat ieri. Si la promotie, o dusca buna de apa de gura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aha! Tu tii cu ursu'?! Bineeee... Sa-ti faca cine-o vrea si-o putea cojocel, ca eu nu-s asa gospodara. Nu fac vara cojoc si iarna slip. Eu traiesc prezentul. :D
    Pup, Andrfa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristi(Meikyo)4 iulie 2010 la 14:12

    Singuri,brazii/
    In zari/
    Muntele.

    Nopti/
    Stele albastre/
    Si lacul.

    Arigato gozaimashita!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos, Cristi! Multumesc. Foarte la tema. Ca-ntre brazi e locul ursului:p

    RăspundețiȘtergere
  7. of nu mai spune si tu povestea tuturor!se simte si el micutul,descoperit acum!of!poate era trist si s-a dus sa bea o berica,si prietenii,nu si nu,ca sa mai stea,ca una ca alta...iarta-l,ca precis a promis ca nu mai face...si castravetii i-a papat de buni ce erau,nu ca i-ar fi fost rau de la bautura!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite, tie, ca vad ca-i iei apararea nefericitului, iti spun - da ramane intre noi, da? - nici macar nu mi-a adus flori astazi. Mai bine pune muraturi, ca nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul, Nicol... :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce-aveti dom'le cu ursul? Nu-i deajuns ca sufera de la ce-o suferi el acolo? Poate un sandwich cu ceva mai vechi in el. Poate el nici nu bea, saracu'. Castravetii? Care castraveti? Jumatatea aia n-a existat niciodata. Doar jumatatea plina. Iar aia e plina si acum. De sine:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai, mai... eu cred ca voua va place ursu'. Ahmed, turc estem? Stiu clar ca era beat, ca am simtit. Cu cine credeti voi ca impart patul? Atunci. Acum, eu dorm singura. El, pe presul din fata usii. Corect? Corect!

    RăspundețiȘtergere