marți, 30 noiembrie 2010

Au, mă doare!!

Mă doare mintea când mă gândesc la câte desene mai am de făcut. Mă doare spatele de la aplecarea mea spre.. artă. Mă dor tălpile de la atâta stat în picioare. Dar, cu toate astea, sunt, în continuare, plină de elan(i). Şi, de sărbători, voi fi plină de… reni. Ioi, că mi-am adus aminte. Cu un drum, ar trebui să-i scriu şi Moşului. Partea proastă este că am piciorul mic şi, implicit, ghetuţele mele sunt tot mici şi total neîncăpătoare. Credeţi că, dacă împrumut de la cineva un bocanc 45, se prinde moşu’? C-aş vrea să încapă muuuulte. Deşi, daca ar avea ceva minte-n cap, mai bine ar pune nişte bani – că, împachetaţi cu simţ de răspundere, atât câţi mi-ar trebui mie, ar încăpea şi-ntr-un botoşel.
Până la urmă, bune-or fi şi nişte bomboane. Dementă. Pardon, demente.
Până mâine, vă rog să fiţi cuminţi. No, ca iar n-am dat „space”: cu minţi!
Sănătate multă!

4 comentarii:

  1. Frumos mai desenezi!totusi, cand privesc desenul asta de exemplu mi se pare ca nu inteleg ce ai desenat sau ca mintea mea nu poate vedea in perspectiva sau planurile sunt amestecate.Mai degraba nu am imaginatie si nu pot vedea distorsionat.
    :))Vai ce clar si bine mi-am expus punctul de vedere:))(nu-i nimic,trec la urmatorul,poate am mai mult succes)

    Mai clar,se vede ca muncesti muult,ai multe desene in ultima vreme,as zice sa mai lasi cate o zi de pauza intre ele sa le admiri si sa mai ai timp sa vezi si natura pe fereastra.Ciudate teme va mai da profesorul ala:)
    Felicitari!imi plac astea alb negru,presupune mai multa munca din partea pictorului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai e bai mare daca nu se distinge ce-am desenat eu aici:) Sa traduc?:p O vaza neagra, pe o cutie de carton, langa un ceainic si o oglinda cu picioare de sarma in care se oglindeste ceainicul. Restul, draperie:) Dar am sa tin cont si-am sa mai lucrez pe el, pana il vezi si tu. Promit:) Sanatate multa, criticdegang!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa,oglinda aia ma derutase!
    Tine-o tot asa,termina toate temele!

    RăspundețiȘtergere