duminică, 26 septembrie 2010

Galeria jucătorilor de scrabble – Dan Laurenţiu Sandu (dandls)

Pe scurt, DLS. Sau, tot pe scurt, să-i dăm cezarului ce este a cezarului! Sincer, dacă aş fi în locul lui, să mă scoată din casă muntele de cupe, diplome, medalii, cred că, de la o vreme, m-aş plictisi şi m-aş apuca de altceva. Deşi, dacă stau să mă gândesc bine, şi eu am impresia că nimeni nu spală vasele la fel de bine ca mine; că sunt de neînlocuit în sensul acesta (sic). Am fost întrebată (nu de o singură persoană, vă asigur) că, haha, hihi, să te vedem ce text scrii la portretul acesta. Am înţeles eu – că deh, sunt fată mare (sau pe aproape) – cum că domnul DLS nu este tocmai cel mai iubit dintre pământeni. Explicaţia este simplă şi, cred eu, de bun simţ. Competiţia este acerbă, la turneele de scrabble. Niciodată competitorii din tabăra adversă nu vor privi cu ochi buni pe cel care, ani la rând, le-a „suflat” titlurile. Să ne înţelegem, eu vorbesc aici de Dan Laurenţiu Sandu, jucătorul de scrabble. În rest, toţi suntem aşa cum suntem, cu bune şi cu rele. Oricum, eu cred că este necesar ca, în orice facem, să fie cineva care să ţină ştacheta cât mai ridicată. Şi trebuie să-i mulţumim maestrului pentru asta.

Până la următoarea întâlnire,
Respecte!

12 comentarii:

 1. Cred ca acest portret il va adjudeca Cornel:)))....Ca stimulent:D

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne, pic, cat de rele pot fi femeile, uneori :p Chiar crezi ca va investi pentru asta? E mult mai ieftin sa dea un print. Color:)) Pup!

  RăspundețiȘtergere
 3. E mai ...interesant originalul ....intotdeauna:))

  RăspundețiȘtergere
 4. Oare modestia poate fi pictata?

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, dar nu in tabloul asta! :)

  Alt anonim
  (decat cei de la alte postari)

  RăspundețiȘtergere
 6. Unii sunt de parere ca modestia este acel ceva dupa care se ascund cei care nu au cu ce sa se mandreasca:)

  RăspundețiȘtergere
 7. Daca e omul cu stacheta de ce nu este si cupa DLS?:)ca la Nobel,iei Nobel esti cel mai bun.
  Ca de obicei,portetul e locul unde tu tii stacheta:)felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 8. Cu sigurantza se va intampla si asta, adica se va juca pentru cupa DLS :) Multumesc inca o data pentru felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 9. Stacheta scrabblistica sus foarte sus...cea morala sub nivelul marii.

  RăspundețiȘtergere
 10. Anonim, anonim si iar anonim:(

  RăspundețiȘtergere
 11. Am ezitat o vreme... de ce? Nu stiu. Azi insa am prins curaj. Da, l-ai surprins pe Dan, cu un zambet in coltul gurii, pregatit pentru o partida de scrabble cu un potential rival. Eu nu il cunosc atat de bine, nu stiu de ce se tot face apel aici la moralitatea lui, dar referitor la faptul ca isi doreste sa ramana in varf, cred ca toti cei care aspira la asta, odata ajunsi acolo si-ar dori sa si ramana. Asa ca, este de inteles ambitia lui.
  Felicitari pentru portret ! :)

  Flori

  RăspundețiȘtergere
 12. Multumesc, Flori. Da, are Dan asa, o privire care spune ceva de genul "hai, daca ai curajul sa te pui cu mine":) La scrabble ma refer, fireste! Pup!

  RăspundețiȘtergere