marți, 5 octombrie 2010

Galeria jucătorilor de scrabble – Andrei Spinei (andreis)

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când cunosc pe cineva, prima dată mă uit la mâini şi la încălţăminte şi pot spune, fără greş, ce fel de persoană este. Eu, personal, simt că plutesc, în momentul în care îmi cumpăr pantofi noi. Sunt capabilă să nu mănânc o lună, să rămân restantă la taxe, să… nu ştiu, să renunţ la multe, doar să-mi pot oferi o pereche nouă de călţuni. Asta e valabil la mine, valabil la multe alte femei, dar uite c-am trăit ziua să văd şi un bărbat care dă preţ pe acest accesoriu. Să vă spun că-i jucător de temut, că, dacă vrei să îi vezi numele la turnee, te uiţi obligatoriu sus, foarte sus, pe liste? Nu, asta deja ştie tot muritorul de rând, jucător de scrabble. Dar că Andrei este un bărbat fericit când îşi cumpără pantofi, nu ştiaţi. Nici că îi poartă cu o mândrie care, fără să ştii, te prinde şi pe tine, nu ştiaţi. Acu, fie vorba între noi, nu trăieşte pe picior mare, aşa că îşi poate cumpăra câte două perechi deodată. Ceea ce şi face: ) În concluzie, îi urez lui Andrei la mai multe cupe şi la mai multe… perechi de pantofi.


Respecte!

P.S. Singurul meu regret este că nu mi-a încăput pe pânză întreg, să-i pictez şi pantofii.

8 comentarii:

  1. Eu cred ca e suficient ca ai pictat acea privire de " om bun" , acel ceva ce te face sa poti aborda un om, fara sa te simti mic sau neinsemnat... Iar Andrei este acel " om bun" si " pomul copt"- apropos de cantec:) Felicitari inca o data Misha pentru picturile tale

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, pic. Da, este o persoana cu care se poate discuta. Te pup }{

    RăspundețiȘtergere
  3. :)cred la fel:)daca vrei sa cunosti un om,priveste-i incaltarile.
    ca de obicei,fiecare portret e deosebit in felul lui!

    RăspundețiȘtergere
  4. Criticdegang, nu stiu nici cine esti si mai ales de unde esti. Spun asta pentru ca, in 23 octombrie, la Cluj, am vernisaj si, asa cum ii sade bine unui artist, ar trebui sa nu lipseasca nici criticul:) Asta se doreste a fi o invitatie. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)asa!
    Ma onoreaza,multumesc!Mi-as dori sa pot ajunge dar ma indoiesc.
    sunt doar criticdegang,ai nevoie de unul adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa inteleg din raspunsul tau ca eu fac pictura adevarata?:)) Pana la urma, chiar si cei ce fac pictura de gang, trebuie sa aiba talent. Eu, cu mana pe inima iti spun, ca nici macar o singura panza de-a mea n-as putea s-o.. reproduc:)) Te mai astept, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Misha, de mult trebuia sa fac postul acesta, dar nu m-am simtit in stare pana ce ,nu-i asa?,m-am dus sa imi mai iau o pereche de pantofi.So,voi calca la vernisajul de la Cluj cu incaltari noi.
    Ce pot sa zic de tablou? E copia leita a originalului,si ma bucur enorm ca a iesit bine,dar trebuie sa recunosti ca are si modelul meritele lui, ca doara ghizdav si suleget ficior mi-s.
    In alta ordine de idei,multumesc Izei pentru aprecieri, dar multumesc si celor care apropo de pantofi , or fi gandit:"da, un bou incaltat".Acestora le zic, se prea poate uneori sa fie asa, dar cel putin sunt incaltat cu stil.
    Misha,tie iti multumesc pentru ca mi-ai gasit un loc in galeria ta, si iti reamintesc ca de aici inca lipseste cel de care ne e tare dor multora:MIHU.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiti voi cat sunt de fericita atunci cand primesc cateva cuvinte de la voi, cei pe care, cu modestele mele puteri, incerc sa-i imortalizez pe panza. Ma bucur mult ca-ti place, draga andreis si, desi trebuie sa recunosc, chipul tau mi-a dat ceva de furca, esti printre cei mai apreciati de catre cei care imi viziteaza bujda. Astept cu nerabdare sa-ti vad noile incaltari. Cu drag! Cat despre Mihu, DA!

    RăspundețiȘtergere