duminică, 10 octombrie 2010

Galeria jucătorilor de scrabble – Cosmin Donciu (cosmindon)

În afară de faptul că don Cosmin este un jucător de scrabble împătimit, trebuie să mai ştiţi ceva. Dacă vreţi să vedeţi frumoasele scrabbleului, întâi căutaţi-l din priviri pe el. Dacă se va întâmpla să nu-l vedeţi pe el, singurul motiv va fi acela că este înconjurat de fete frumoase : ) Cosmin este, aproape sigur, singurul dintre bărbaţi care ştie ce avem noi, femeile, pe suflet. Care este la curent cu tot ce mişcă. Este bărbatul care face ca orice pisică, fie ea şi cea mai curioasă, să pălească de neputinţa ei. Cosmin este, până la urmă, nu atât curios, cât un foarte bun confident. Şi, nu în ultimul rând, un prieten foarte bun. El, în sine, este un om bun. Ştie să râdă. Iar un om care ştie să râdă are, fără nici un dubiu, un suflet bun şi mare.


Respecte!

22 de comentarii:

  1. In afara faptului ca are un vocabular impresionant...Pafnutie( :)) ) saracu' e demn de Bendeac...daca isi aminteste lumea de episoadele cu Banel :)) ( am fost rau, dar el e prea moale pentru lumea asta...niste colti n-ar strica sa-i arate, daca-i are).

    RăspundețiȘtergere
  2. Tie, meikyo iti multumesc pentru comentarii. DAR. Va mai rog inca o data, sa nu mai faceti referire pe blog la persoana pictata. Doar la pictura, asta in cazul in care simtiti ca aveti ceva de spus. Ce aveti voi de impartit, va rog sa impartiti in privat. MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar e Cosmo!!1:) Asa cum l-am cunoscut , si vad, nu numai ca esti un pictor bun, dar nu stai rau deloc la psihologie . Inca o data BRAVOO!Iar la partea cu " frumoasele " l-ai nimerit pe deplin:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. si mersi mult, misha, pt aprecieri!! }{

    RăspundețiȘtergere
  5. tiza esti o pictorita celebra deja....cat despre descrierea lui cosmin...nu puteai nimeri mai bine... pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarul este, draga pic, ca nu stiu ce ne-am face fara.. frumos:) Multumesc pentru comentariu. Da, asa cred si eu, ca am reusit sa surprind "esentza". Sau asa imi place sa cred:) Pup }{

    RăspundețiȘtergere
  7. Pupici si de la mine catre tine, tiza. Multzam fain }{

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu tot respectul pt pictura,este reusita, insa ce spui tu acolo despre model... hai sa fim seriosi, l-ai lua pe Cosmin drept confident???
    Felicitari pt modul in care realizezi portretele!
    Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Beyond..., multumesc pentru aprecieri. Desi nu doresc sa intru in polemici, iti spun doar atat: daca prietenul tau e prieten pentru tine, nu inseamna ca va fi si pentru mine. Si viceversa:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim! Si eu iti multumesc.. tot fain:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Un suflet mare,se pare!fundalul usor indigo incearca sa spuna asta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarul este ca un ceva anume, nu stiu ce, imi spune ce fundal i se potriveste fiecarui personaj. Asta, dupa ochiul meu:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi-am permis sa sterg ultimele trei comentarii. V-am rugat si va mai rog, inca o data, sa analizati, criticati sau ce doriti voi, pictura, niciecum persoana pictata. Daca aveti ceva de impartit cu cei care se regasesc in portretele acestui blog, va rog s-o faceti personal. Si, mai ales, aveti decenta sa va semnati, cand dati cu pietre. Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  17. si tu ai comentat despre persoana
    nu creatura din rama
    asa ca elimina tot ce ai scris si tu
    ce parere ai?
    staui bine cu logica limbii romane?
    stii ca ai scris despre persoana
    nu de tablou
    asa ca ia pula

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, anonim, esti, cu adevarat, un mare maestru intr-ale cuvintelor!

    RăspundețiȘtergere
  19. Acri is strugurii,pentru unii...mandy,de acord cu tine in descriere:) si chiar de semnez sub 'anonim',am si un nume,Anca :)))

    RăspundețiȘtergere