duminică, 17 octombrie 2010

Galeria jucătorilor de scrabble – Alexandru Gheorghiu (littlebig)

Pe doctorul Alex Gheorghiu, parcă special l-a făcut Dumnezeu înalt – şi când spun înalt, e chiar înalt – ca să se aplece spre pacient. Adică, are littlebig, aşa, o aplecare spre inimile suferinde. Acum să nu vă apucaţi să-i împuiaţi omului capul cu iubiri neîmpărtăşite, inimi sfâşiate de despărţiri şi alte cele. Când spun că are o aplecare spre inimi, asta înseamnă că, da, e cardiolog. Să mă ferească natura (şi) de o boală de inimă, dar, dacă s-ar întâmpla, m-aş lăsa fără să clipesc pe mâna dr. Alex Gheorghiu. Şi ştiţi de ce? Nu doar pentru performanţele lui în domeniu ci, în primul rând, pentru blândeţea cu care ştie să asculte. Şi să mai ştiţi că, de câte ori cunosc o persoană integră şi care dă totul în meseria pe care o practică, devin, dintr-o dată, mândră că sunt româncă.

Respecte!

9 comentarii:

  1. Alex este un OM iar tu, o reafirm, esti o mare pictorita. Bravo!! Iar lui Alex ii urez sa ajunga sus de tot...mai are un pic:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Cristi. Sa inteleg ca, in sfarsit, te inspira si un portret?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul trecut pe vremea asta, eram cu Cornel Faur(cornf) in gara in Timisoara si il asteptam pe Alex. Imi spune Cornel: nu se poate sa nu il vezi:. Si, da, s-a indreptat spre noi la un moment dat Alex, era cel mai inalt din gara. M-a cucerit de la inceput cu blandetea,rabdarea si politetea lui. Diferea de medicii pe care ii cunosteam eu, si credeti-ma, cunosc cativa:). Cand au inceput sa si joace in tren, am ramas impietrita de uimire. Atunci a fost prima data cand am realizat ca nu voi ajunge niciodata la performantele lor, ale celor din varf.
    Portretul este foarte reusit, dar asta este deja de la sine inteles, ne-ai obisnuit asa:)

    Flori

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru aprecieri, pretty. Si, ca sa stii, s-ar putea ca intr-o buna zi, la un turneu, din te miri ce motive, sa nu poata veni nici un "premiant" si atunci vom fi si noi in fruntea listei:p Ca doar stii cat pot fi de optimista, da?:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu da fiecaruia un har, stiut sau nestiut , poate..... Lui Alex i-a dat blandetea pe care o cauti de fiecare data la un doctor, si cred ca orice alta meserie si-ar fi ales ar fi fost pacat , un mare pacat, pentru ca uneori o vorba blanda vindeca mai bine decat orice medicament..
    Iar tu, se pare ca de abia de curand ti-ai descoperit si harul picturii..:) In cazul tau chiar se aplica zicala " mai bine mai tarziu decat niciodata":)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pic, eu doar atata te intreb: ti-ai pregatit gainutze de duminica, pentru vernisajul meu de... sambata?:)) Te pup tare }{

    RăspundețiȘtergere
  7. am vrut sa sciu HAINUTZE, nu gainutze:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. :))))))) Citeam primul raspuns si ma gandeam ca ma pui sa fac vreo ciorbita pentru invitatii la vernisaj. Cat despre hainute...... nu prea am cum ca trebuie sa ma restrang la bagaj ca sa incapem toti in megamasina mea:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Hehe, pic, si eu am tot o.. megamasina, si nici nu-ti imaginez cate pot cara cu ea:)) Ok, poti sa te imbraci si-n pijama, prezentza ta conteaza :) }{

    RăspundețiȘtergere